• Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 1
< >

Yemek felsefemiz; doğal, yerel ve kaliteli olanı misafirlerimize sunmak.

İlknur Hanım'ın mevsimine göre hazırladığı ev yapımı reçeller kahvaltımızda mutlaka yeralıyor. Tüm peynir çeşitleri ve tereyağ Kandıra, Bal ise Ağva ve Şile yöresinden temin edilmekte.

Misafirlerimizin yerel tadları deneyimlemesi amacıyla, Ağva'nın Su Mancarı ve Kazayağı ile yapılmış börekleri, salata ve çorbaları menümüzde sunulmakta.

Ağva Limanı'na gelen taze balıklar (Tekir, Palamut, Lüfer, Hamsi, İstavrit, Çinekop, Sarıkanat, Barbun) mevsimine göre misafirlerimize arasıcak olarak servis edilmekte.

Neredeyse tüm İstanbul'un defne yaprağı Ağva'dan temin edilmekte. Biz de bu fırsatı değerlendirerek mutfağımızda defne yaprağını kullanmaktayız.